O nama

 • INGRAD DOO je preduzeće koje se bavi izvođenjem grubih građevinskih radova u visokogradnji i niskogradnji.
  Zvanični početak poslovanja je 22.08.2000. godine i to kao SZR kada se poslovanje zasnivalo na izgradnji porodičnih kuća, građevinskom održavanju objekata PTT-a, kao i rekonstrukciji poslovnih objekata. U tom periodu zbog povećanja prometa iz SZR prelazimo u DOO i menjamo ime u INGRAD DOO.

  Dragan Stojankić je osnivač i naslednik porodične tradicije u oblasti građevinarstva, po zanimanju građevinski tehničar.

Naše usluge

 • Izgradnja stambenih zgrada

  Ako trebate graditi novo, rekonstruirati staro ili samo napraviti neke promene na postojećem objektu vrlo jednostavno i brzo to možemo učiniti za vas.

 • Izgradnja nestambenih objekata

  Industrijski objekti imaju stroge zahteve pri projektovanju, DOO Ingrad na profesionalan način zahteve projektanata i investitora sprovodi u delo.

Završeni projekti

Iza nas je puno godina uspešnog rada i isto tako objekata koje smo izgradili. Ovde izdvajamo one koje smo uradili u zadnjih par godina.

Green House

Objekat Green House počeli smo aprila i završili decembra 2010. godine. Bili smo glavni izvođači u delu grube konstukcije. Projektni zadatak je bio izgradnja stambene zgrade površine preko 5000 kvadrata za investitora DOO Put Jagodina.

Zid

Objekat Zid počeli smo aprila i završili decembra 2009. godine. Bili smo glavni izvođači u delu grube konstrukcije za investotora DOO Zid Jagodina. Ovaj objekat ima oko 5600 kvadrata.

Podvožnjak

Sa ponosom možemo da istaknemo da smo radove na jednom od podvožnjaka izveli za dva meseca. Izvodili smo radove na 12 objekata u periodu od 1. marta do oktobra 2013. godine.